Şbt

Sosyal sorumluluk programı kapsamında, öğrencilerimize farkındalık oluşturmak, bilgilendirmek, bilinçlendirmek amacıyla LÖSEV' den Seda TİKENCİLİ, LÖSEV'in faaliyetleri, kanser ve sağlıklı yaşam ile ilgili seminer verdi.

Okul müdürümüz Burhanettin AMİL'e, değerli bilgileri bizlerle paylaşan Seda TİKENCİLİ'ye, katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi kapsamında Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz AYTMATOV anıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'in konuşması, İstiklal Marşı ve karne dağıtımı ile sona ermiştir.

Tüm öğrencilerimize iyi bir tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türk Edebiyatının ilk ansiklopedik sözlüğü olan Divan-ı Lugati't Türk konulu duvar panosu hazırlamışlardır. Ayrıca öğrencilerle "Hatırlatmaca" etkinliği yapılmıştır.

Ock

Okulumuz öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Safahat konulu duvar panosu hazırlamışlardır.

Ara

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları kapsamında okulumuzda "Aramızdan ayrılışının 87. Yıldönümünde Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma programı" düzenlenmiştir. Anma programında bizleri yalnız bırakmayan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin ÇIKRIKÇI ve Çobançeşme Şehit Sedat Mekan İML Okul Müdürü İsmail ANDIÇ'a, programa desteğinden dolayı Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'e, programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileri Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezinde "Beymen'in 50. Yılı, Lüksün 500. Yılı"

Ara

Bahçelievler Kaymakamlığı bünyesinde Bahçelievler Mili Eğitim Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında planlanan "100. Yılında Cumhuriyet Paneli" etkinliğine öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz de katılmıştır.

Ara

"Engelli dostlarımızın yaşamına dokunmak, sevgiyle ve anlayışla bir köprü kurmaktır. Hep birlikte daha kapsayıcı bir dünya inşa edelim. "

Dünya Engelliler Günü, engelli bireylerin sorunlarına ve ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için önemli bir gündür. Bu günde, engelli bireylerin haklarını ve onurunu desteklemek için hepimizin el ele vermemiz gerektiğini bir kez daha hatırlatalım.

Ara

Tekstil Teknolojisi Alanı öğrencileri "Geri Dönüşüm ile Tasarım, Geleceğe Yatırım" projesi kapsamında atık örme kumaşlarından oyuncaklar yapıp, sergilediler.

Emekleri geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Öğretmenler!... Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek seciyeli muhafızlar ister. Yeni nesli bu nitelik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. (M.Kemal Atatürk)

Öğretmenler günü etkinlikleri kapsamında öğretmen ve öğrencilerilerimizin katkılarıyla hazırlanan günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar, şiirler, öğretmen marşının söylendiği programın ardından; okul aile birliği üyeleri tarafından hazırlanmış ikramlarla öğretmenler günü kutlandı.

Etkinlikler için  başta okul müdürümüz Burhanettin AMİL'e, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, okul aile birliği üyelerine teşekkür ederiz.

Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, tüm şehit ve gazi olmuş öğretmenlerimizin, bu mesleğe gönül vermiş tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk; 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan ayrıldı. Saat 09:05'te dünyaya gözlerini yuman Mustafa Kemal Atatürk'ü 85. ölüm yıl dönümünde saygıyla, özlemle ve minnetle anıyoruz.

Anma programında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Anadolu Projesi Kapsamında düzenlenen "Vefatının 20. Yılında Bilge Lider Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı"na Edebiyat Öğretmenimiz Serap ALTUN eşliğinde öğrencilerimiz katılım göstermiştir.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıl dönümünü okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutladık.

Başta Müdürümüz Burhanettin AMİL'e ve bu güzel kutlamada emekleri geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

NİCE 100 YILLARA....

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı bugün saat 11.00'de gerçeşleştirildi.

Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.