Kas

ATAMIZ ÖZLEMLE ANILDI.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümü anısına düzenlenen törende Ulu Önder Atatürk saygı, sevgi ve özlemle anıldı.

Kas

Okulumuzun bahçesindeki kamelyaların Bahçelievler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamir ve bakımı gerçekleştirildi.

Katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Burhanettin AMiL'e ve Bahçelievler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 98. Yıl dönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Dünyaya 1450 yıl önce teşrif eden sevgili Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v) 'in doğum günü Mevlid-i Nebi münasebetiyle panolar hazırlandı, ayrıca okulumuzda gerçekleştirdiğimiz program ile Peygamber Efendimiz (s.a.v) anıldı. Okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen programa okulumuz öğretmen ve öğrencileri ve davetliler katıldı. Program, Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selman FARGALİ'nin Kuran-ı Kerim Tilaveti, öğrencilerimizin okuduğu şiirler ve ilahiler, ney dinletisi ile program devam etti.

Bahçelievler İlçe Müftülüğünün görevlendirdiği vaizeler tarafından Mevlid-i Nebi Haftasının konusu olan "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" ile ilgili sunum yapıldı. Programlar sonunda davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Etkinlikler için başta Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'e, davetimize icabet eden Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İsmail ANDIÇ'a, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, güzel ney dinletisi için Fatih TOZAR Bey'e, kuran tilaveti için Çobançeşme Şehit Sedat Mekan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Selman FARGALİ'ye, ilçe diyanet vaizelerine teşekkür ederiz.

Ekm

6 Ekim İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Programı hazırlayan Edebiyat Öğretmenimiz Serap ALTUN'a, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalarından ötürü Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'e ve Tarih Öğretmenimiz Zekeriya DURAN'a, programda görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Emin ÇIKRIKÇI okulumuzu ziyaret etmiş, öğretmen ve öğrencilerimize başarı dileklerinde bulunmuştur. Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze ziyareti için teşekkür ederiz.

Eyl

2021/2022 Eğitim öğretim yılı Okul Müdürümüz Sayın Burhanettin Amil'in açılış konuşması ile başlamıştır. Geçtiğimiz yıl Pazarlama ve Perakende Alanından birincilik ile mezun olan öğrencilerimiz de okulumuza yeni başlayan arkadaşlarına tavsiyelerde bulunmuştur .Programımıza katılan İhkib Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mithat Samsama bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz.