Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bu destanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Dünyada her şey kadının eseridir.” Mustafa Kemal Atatürk

Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileri "TEXHIBITION 2024" fuarına katılım sağladılar.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı zümresi sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında Türk Dili Edebiyatı öğretmenimiz Serap ALTUN öğrencilerimizle  Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un kabrini ve şehitlerimizi ziyaret için Edirnekapı Şehitliğini ziyaret ettiler.

Mrt

Öğrencilerimize afet farkındalık eğitimi kapsamında Bahçelievler AFAD Merkezinde depremden korunma ve kuleden iniş eğitimleri verildi.

Egitimi veren AFAD görevlilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Tekstil Teknolojileri Alanı sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında Kazım Beyaz Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. Alan öğrencileri, ürettikleri çorapları özel kardeşlerine hediye etti. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Kumaş çeşitlerini ve kumaşın ürüne nasıl dönüştüğünü gözlemlemeleri için Tekstil Teknolojisi Alanı öğrencileri Zenno Tekstil'i ziyaret etti.

Öğrenci ve öğretmenlerimizi ağırlayan Zenno Tekstil firması sahibi Kasım ERASLAN'a misafirperverliği için teşekkür ederiz.

Mrt

Moda Tasarım Teknolojileri Alanı 10/A sınıfı öğrencileri Alan Moda Tekstil Firmasını ziyaret etti.

Firma yetkililerine ve çalışanlarına ilgilleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda bugün deprem tatbikatı yapıldı.

Saat 12.50 'de verilen siren sesiyle çök -kapan-tutun yapıldı ve siren bitiminde de okul tahliye edilerek öğrenci ve öğretmenlerimiz toplanma alanına geçtiler.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında okulumuz Tekstil Teknolojisi Alanı 10. ve 11.sınıf öğrencilerinin ürettiği çorap ve bileklikler Sevgi evlerinde kalan çocuklarımıza dağıtıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye İş Kurumu Bahçelievler Hizmet Merkezinde görevli iş ve meslek danışmanları Mehmet Caner Özer ve Oktay Duran tarafından 11. ve 12. sınıf öğrencilerine 'İş Arama Becerileri,CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri ' konulu seminer verilmiştir.

Kendilerine verdikleri değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda, A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Kenan KALAYCI tarafından tüm öğretmenlerimize " İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Eğitimi"  verildi.

Kendilerine verdiği değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

Şbt

Sosyal sorumluluk programı kapsamında, öğrencilerimize farkındalık oluşturmak, bilgilendirmek, bilinçlendirmek amacıyla Psikolojik Danışman Seval SEVEN Yeşilay'ın faaliyetleri ve teknoloji bağımlılığı konulu seminer verdi.

Okul müdürümüz Burhanettin AMİL'e, Yeşilay Bahçelievler İlçe Temsilcisi Kevser ERASLAN'a, değerli bilgileri bizlerle paylaşan Psikolojik Danışman Seval SEVEN'e, katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin zengilikleri projesi kapsamında bu ay; "Anlat bakalım, Drama ile Atasözü/Deyim Anlatma, Atasözü/Deyim Resimleme ve ortaya çıkan ürünlerden sergileme etkinlikleri yapıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. dönem Okul Öğrenci Meclis toplantısı yapıldı. Sınıf temsilcileri arkadaşlarının istek, beklenti, ihtiyaç ve şikayetlerini dile getirdiler. Neler yapılabilir konusunda okul idaresiyle birlikte istişareler yapıldı.