Nis

Anadolu Mektebi Projesi kapsamında merhum Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un son günlerini geçirdiği ve son anını yaşadığı Mısır Apartmanı'nı öğrencilerimiz Edebiyat Öğretmenimiz Serap ALTUN eşliğinde ziyaret ettiler.

Nis

Başta Okulumuz öğretmen, öğrenci ve çok değerli velilerimiz olmak üzere tüm Müslüman aleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder,  Türk İslam alemine ve insanlığa huzur, sağlık, kardeşlik, barış getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ederiz .

Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.

Nis

1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla sınıflarda kanserin nedenleri, kanserde erken teşhisin önemi ile ilgili video izletildi.

Nis

Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında 7 Nisan KVKK Günü panosu düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

İBB Beyaz Gezi kapsamında 12. Sınıf öğrencisilerimizle Yerebatan Sarnıcı

Ramazan Efendi Cami, Sümbül Efendi Cami, Molla Gürani TürbesiC, errah Mehmet Paşa Cami kültür gezisinden sonra Ataköy 2 Hece Restaurant'ta  iftar yapılmıştır.

Katkılarından dolayı Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'e, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında "Kutadgu Bilig" içeriğine uygun öğrencilerimizin kendi tasarladıkları farklı nesneler sergilendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Ramazan ile ilgili anlamlı bir çalışması hazırladı. Kendisine emekleri için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18.03.2024 tarihinde öğrenci ve öğretmenler için iftar programı düzenlenmiştir. Bu güzel iftar programında desteği için Okul Müdürümüz Burhanettin AMİL'e, katkıda bulunan dış paydaşlarımıza, veli, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Yusuf Has Hacib tarafından yazılan Türk Tarihi ve kültürü açısından son derece önemli olan siyasetnamemiz olan Kutadgu Bilig panosu ve etkinlikleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bizlere bugün onur ve gururla andığımız büyük zaferi yaşatan Çanakkale'nin kahraman şehitlerini rahmet,minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Marşı’mızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve bu destanı bizlere armağan eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Dünyada her şey kadının eseridir.” Mustafa Kemal Atatürk

Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Mrt

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı öğrencileri "TEXHIBITION 2024" fuarına katılım sağladılar.

Mrt

Türk Dili ve Edebiyatı zümresi sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında Türk Dili Edebiyatı öğretmenimiz Serap ALTUN öğrencilerimizle  Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un kabrini ve şehitlerimizi ziyaret için Edirnekapı Şehitliğini ziyaret ettiler.

Mrt

Öğrencilerimize afet farkındalık eğitimi kapsamında Bahçelievler AFAD Merkezinde depremden korunma ve kuleden iniş eğitimleri verildi.

Egitimi veren AFAD görevlilerine teşekkür ederiz.